Telefon: (+40344) 802 289
(+4) 0771 610 455
office@tattours.ro
Acasa |Despre noi|Informatii utile|Asigurari|Parteneri|Contact

Paste in Rusia

de la/persoana 695 €

RUSIA

Vacanta de Paste

Moscova - Sankt Petersburg

Perioada: 06.04 - 13.04.2018

(8 zile/7 nopti)

Rusia este una dintre cele mai iubite destinatii de vacanta. Este cea mai mare tara din lume si ascunde multe cufere cu atractii turistice, o mie si una de povesti de dragoste celebre, povesti pline de mister, seductie si spionaj in timpul Razboiului Rece.

Descopera Moscova, un oras definit prin mister. Lasa-te absorbit de atmosfera unei Rusii comuniste, cu o arhitectura solida, sculpturi reci si o grandoare neobosita pe care o gasesti la fiecare pas. O frumusete ciudata, dar cu mare incarcatura emotionala.

Patrunde apoi intr-unul dintre cele mai frumoase ora┼če ale lumii - Sankt Petersburg, palate magnifice si poduri baroce, muzee cu inegalabile colectii de arta. O extraordinara istorie si traditii culturale care au inspirat literatura si muzica!

Ziua 1 (06.04): BUCURESTI - MOSCOVA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 11:30, pentru imbarcare pe cursa companiei AEROFLOT, cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 16:30. Cazare la hotel Korston 4* sau similar. Cina la restaurantul hotelului.

Ziua 2 (07.04): MOSCOVA

Mic dejun. In aceasta zi, vom avea un tur panoramic de oras ce include: Piata Rosie, construita in secolul al XVI-lea de Ivan cel Grozanic, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba, Catedrala Mantuitorului, platforma de observare Sparrow Hills, monumentul lui Puskin de pe strada pietonala Arbat, precum si alte obiective emblematice ale actualei capitale. Continuam vizita orasului cu o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Timp liber pentru pranz sau vizitarea Catedralei Sfantului Vasile (intrarea este optionala si se face individual, fara insotitorul de grup, pret informativ: 10 euro/persoana). Continuam programul cu vizitarea Complexului Kremlin (o catedrala si Armureria). Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia.

Ziua 3 (08.04): MOSCOVA

Mic dejun. Timp liber sau, optional, participarea la pranzul de Paste, la un restaurant local. Dupa masa de pranz, optional, vom vizita Galeriile Tretyakov - tezaurul national de arta al Rusiei. In continuare, se poate opta pentru o croaziera pe raul Moscova.

Ziua 4 (09.04): MOSCOVA - SANKT PETERSBURG

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Sankt Petersburg. Sosire in fosta capitala a Rusiei la ora 15:20. Transfer si cazare la hotel Dostoevsky 4* sau similar.

Ziua 5 (10.04): SANKT PETERSBURG

Mic dejun. Ziua de astazi o dedicam orasului St. Petersburg unde vom avea un tur panoramic de oras care include: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedrala Kazan, Catedarala Sf. Isaac, fortareata Petru si Pavel (intrare inclusa) - cea mai veche constructie, fosta capitala a Imperiului Rus, acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi dintre fostii tari ai Rusiei. Seara, optional, va propunem un spectacol folcloric traditional rusesc.

Ziua 6 (11.04): SANKT PETERSBURG - PUSKIN (optional)

Mic dejun. In cursul diminetii vom face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei - astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeul de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt prezente in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. Dupa amiaza, optional, va propunem o excursie in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului.

Ziua 7 (12.04): SANKT PETERSBURG - PETERHOF (optional)

Mic dejun. Optional, va propunem o excursie la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 34km de St. Petersburg. Vom vizita Marele Palat si gradina principala unde sunt amplasate statuia lui Samson cu leul si fantanile in cascada. Dupa amiaza, optional, vom vizita marile catedrale ale St Petersburgului: Catedrala Sf Isaac (a carei cupola este acoperita cu 100 kg de aur pur, fiind considerata a treia mare catedrala ca dimensiune din lume), Catedrala Mantuitorului Insangerat si Catedrala Fecioarei din Kazan.

Ziua 8 (13.04): SANKT PETERSBURG - BUCURESTI

Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Aeroflot, Sankt Petersburg - Moscova. Sosire la Moscova, apoi imbarcare pe cursa AEROFLOT catre Bucuresti. Sosire la Otopeni la ora 12:25.

TARIF/persoana: 695 EURO

(loc in camera dubla)

Tarif pentru a treia persoana, adult sau copil (pat suplimentar in camera dubla): 680 EURO.

ATENTIE: patul suplimentar este pat pliant si va fi adaugat intr-o camera dubla, spatiul fiind limitat.

Camerele cu 3 ocupanti sunt la cerere.

Supliment camera single: 195 EURO / persoana

SERVICII INCLUSE:

·         transport cu avionul Bucuresti - Moscova si retur Sankt Petersburg - Moscova - Bucuresti cu compania AEROFLOT;transport cu avionul cursa interna: Moscova - St. Petersburg cu compania AEROFLOT;

·         transferuri aeroport - hotel - aeroport;

·         7 nopti cazare cu mic dejun: 3 nopti in Moscova la hotel Korston 4* sau similar si 4 nopti in St. Petersburg la hotel Dostoevsky 4* www.dostoevsky-hotel.ru sau similar;

·         1 cina la restaurantul hotelului in Moscova;

·         tururi panoramice cu ghid local Moscova si Sankt Petersburg;

·         vizita metrou Moscova - cu intrare la statiile reprezentative;

·         vizitarea Complexului Kremlin (o catedrala si Armureria);

·         vizitarea Fortaretei Petru si Pavel;

·         vizitarea Muzeului Ermitaj;

·         insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE:

- taxe de aeroport: 185 EURO/persoana (pot suferi modificari

- taxa viza si procesare acte: 75 EURO/persoana;

- pranz de Paste (optional): 40 Euro/persoana (bauturile nu sunt incluse);

- bacsisuri (se practica): 25 EURO/persoana, se achita prin insotitorul de grup, la sosirea in Rusia;

- asigurare medicala obligatorie;

- asigurarea storno (optionala, recomandata).

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

06.04.2018 Bucuresti 13:30 - Moscova 16:30

09.04.2018 Moscova 13:55 - Sankt Petersburg 15:20

13.04.2018 Sankt Petersburg 06:25 - Moscova 07:40 / Moscova 09:15 - Bucuresti 12:25

EXCURSII OPTIONALE:

·   Galeriile Tretyakov

·   Croaziera pe raul Moscova

·   Excursie Peterhof (Marele Palat si parcuri)

·   Seara folclorica traditional ruseasca

·   Excursie Marile Catedrale ale St Petersburgului

- Excursie la Puskin cu vizitarea Palatului Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar

NOTA: Preturile pentru excursiile optionale vor fi finalizate in luna Martie 2018.

GRUP MINIM:

25 persoane. Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 35 EURO/ persoana. Pentru un grup de 15-19 persoane, pretul se majoreaza cu 55 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI:

ü  pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din calatorie, cu minim 2 pagini libere;

ü  copie pasaport

ü  fotografie color tip pasaport (pe fundal alb);

ü  formular tipizat, completat electronic prin intermediul site-ului http://visa.kdmid.ru (se va completa de catre turist sau de catre agentul care efectueaza inscrierea):

ü  copie asigurare medical

Termen limita de transmitere a actelor catre agentie: 4 saptamani inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelor pentru grupuri este de aproximativ 2 saptamani de la data depunerii dosarului la sediul Centrului Rus de Vize. Consulatul isi rezerva dreptul de a solicita prezenta personala a aplicantilor in vederea acordarii vizelor turistice.

IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere' aferente zilei in care se efectueaza retragerea.

TERMENE DE PLATA:

l  20% din pretul pachetului turistic la inscriere;

l  60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;

l  20%  din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

IMPORTANT!   Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (MINIM 2 PASAGERI):

15 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI

OBSERVATII: DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC SAU TEMPORAR VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;

OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE


Fa o rezervare

NUME
TELEFON
EMAIL
ALTE PREFERINTE