Telefon: (+40344) 802 289
(+4) 0771 610 455
office@tattours.ro
Acasa |Despre noi|Informatii utile|Asigurari|Parteneri|Contact

1 Mai la Roma

de la/persoana 587 €

ROMA

Vacanta de 1 MAI

Perioada: 30.04 - 05.05.2018

6 zile/5 nopti

Nicio alta metropola n-o poate intrece. Nici macar astazi, cand nu mai este Capitala Lumii! O singura vizita si vei fi cuprins de magia ROMEI. Orasul poarta cu mandrie un trecut glorios, adapostind si astazi spiritul Marelui Imperiu.

Si pentru ca nu stii cat de curand mai ajungi in Italia, trebuie neaparat sa vezi si FLORENTA, unul din marile centre artistice ale lumii, Orasul Renasterii, care a cunoscut in timp o covarsitoare revarsare de talent artistic.

Ziua 1: BUCURESTI-ROMA

Intalnire la ora 04:45 dimineata pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) - terminalul Plecari - cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa BLUE AIR cu destinatia Roma. Sosire la Roma la ora locala 07:45. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Cazare la hotel de 4* standard local sau similar din lantul RAELI www.raelihotels.it (in opinia agentiei echivalent 3* standard international). Dupa-amiaza, timp liber pentru cumparaturi.

Ziua 2: ROMA

Mic dejun. Zi dedicata, dupa preferinte, plimbarii pe strazile cele mai cunoscute ale orasului sau descoperirii Romei Crestine si a Vaticanului: Biserica Santa Maria Maggiore - construita in secolul V de Papa Sixtus al III-lea, Biserica San Pietro, cu celebra sculptura a lui Michelangelo, 'Pieta'. Va recomandam si vizitarea Muzeelor Vaticanului unde este expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci.

Ziua 3: ROMA -TIVOLI - ROMA (excursie optionala)

Mic dejun. Pentru prima parte a zilei, puteti opta pentru o excursie de jumatate de zi in orasul Tivoli cu oprire la Villa Adriana. Aceasta a fost cea mai mare vila din perioada romana, ocupand o suprafata de 80 ha (aproximativ de marimea Pompeiului). Constructia vilei a inceput in anul 117 la ordinul imparatului Hadrian. Dupa amiaza vom face o plimbare pietonala impreuna cu ghidul in Piazza Spagna cu cele 138 de trepte care leaga 'piazza' de Biserica Trinita dei Monti; Fontana di Trevi, Piazza Navona cu celebra Fontana dei Fiumi a lui Bernini.

Ziua 4: ROMA-FLORENTA-ROMA (excursie optionala)

Mic dejun matinal la hotel, urmat de excursie optionala de o zi la Florenta, unde vom vizita (tur pietonal) Piazza della Signoria, Catedrala Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio. In incheierea turului de oras, in functie de timpul ramas disponibil, se poate vizita Palazzo Vecchio sau una dintre numeroasele galerii de arta ale orasului. Dupa amiaza, intoarcere la Roma.

Ziua 5: Excursie in Insula CAPRI (optionala)

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Insula Capri, cu o scurta oprire in portul din Napoli. Excursia dureaza o zi si cuprinde transport cu autocarul, bilete dus-intors pentru ferryboat si insotitor de grup. Alternativ, va puteti plimba pe aleile parcului Villa Borghese din Roma sau pe strazile din centrul vechi al orasului.

Ziua 6: ROMA-BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa BLUE AIR cu destinatia Bucuresti, decolare la ora locala 19:10. Sosire la Bucuresti la ora 22:25.

TARIF/persoana: 587 EURO

(loc in camera dubla, taxe incluse)

Supliment camera single: 190 EURO;

reducere a treia persoana in dubla (pat suplimentar): 10 EURO

SERVICII INCLUSE:

 • transport avion Bucuresti - Roma si retur cu compania BLUE AIR;
 • 5 nopti cazare cu mic dejun hotel 4* standard local sau similar din lantul RAELI www.raelihotels.it (echivalent 3* standard international);
 • transferuri aeroport - hotel - aeroport;
 • tur de oras de jumatate de zi, cu autocar si ghid local;
 • insotitor roman de grup;
 • taxele de aeroport (pot suferi modificari).

NU SUNT INCLUSE:

 • catering la bord;
 • intrari la obiectivele turistice;
 • excursiile optionale;
 • asigurarea medicala si storno (nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate);
 • taxa hoteliera impusa de primaria orasului (se achita la receptie, la sosire) in valoare de 6 euro/zi/persoana.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

Bucuresti Otopeni 06:45 - Roma 07:45

Roma 19:10 - Bucuresti Otopeni 22:25

GRUP MINIM 30 persoane

Supliment 21-29 persoane: 30 euro/persoana. Pentru un numar mai mic de 21 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

TERMENE DE PLATA:

 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;

 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;

 20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (MINIM 2 PASAGERI):

20 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI, GIURGIU, URZICENI

NOTA: Serviciul de transfer privat este valabil in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.

OBSERVATII:  DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: CARTE DE IDENTITATE SAU PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC SAU TEMPORAR VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;                                        

                                                          OFERTA ESTE VALABILA IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE


Fa o rezervare

NUME
TELEFON
EMAIL
ALTE PREFERINTE