Telefon: (+40344) 802 289
(+4) 0771 610 455
office@tattours.ro
Acasa |Despre noi|Informatii utile|Asigurari|Parteneri|Contact

TAT TOURS INTERNATIONAL SRL

Sediul social: Ploiesti / Punct de lucru: Ploiesti, B-dul Republicii, nr.25, Bl.A.7
C.U.I: 32035732
Nr. Ord. Reg Com./an:  J29/1123/2013

Cont: RO34BTRLRONCRT0220950301; RO81BTRLEURCRT0220950301
Banca: TRANSILVANIA

 

Licenta de turism nr 6959 din data de  12.08.2013

POLITA DE ASIGURARE privind rambursarea cheltuielilor de repatriere si /sau a sumelor achitate de catre turist, in cazul insolvabilitatii sau a falimentului

ASIGURATOR: OMNIASIG - Vienna Insurance Group SA, Bucuresti, Str. Aleea Alexandru, nr.51, Sector1, 011822, Tel: 021.405 7420, Fax: 021 311 4490

Polita seria I nr. 50012

Perioada de asigurare: 9.08.2017 - 8.08.2018

 Tat Tours International, persoana juridica romana, este o companie cu capital integral privat, avand ca obiect principal de activitate comercializarea serviciilor turistice (cod CAEN 7912). Agentia de turism Tat Tours International este agentie de turism touroperatoare si va ofera toata gama de servicii turistice pentru orice destinatie: bilete de avion, transferuri de la si la aeroport, asigurari medicale de calatorie, city break-uri, vacante exotice, vacante personalizate, sejururi si circuite in tara si strainatate, excursii organizate individual sau de grup, pachete charter,sejururi la tratament si refacere (Wellness), pachete sociale si pentru seniori, calatorii cu autocarul sau cu avionul, calatorii de afaceri.

Pentru ca dorim sa va oferim servicii calitative si la cele mai bune tarife, conform standardelor europene, va propunem si ofertele celor mai importanti touroperatori din Germania si Austria ( DERTOUR, TUI, MEIERS WELTREISEN, ADAC, NECKERMANN, TERRA REISEN, 1-2-Fly, First Choice etc.) prin partenerii nostri, touroperatori de renume din Romania.

Suntem profesionişti şi creativi,  punem accent pe cerinţele şi dorinţele clientilor, oferim întotdeauna cele mai performante soluţii si la cel mai bun raport calitate-preţ. Dispunem de  experienţă, know how şi logistica de ultima generatie necesare pentru rezervarea cu succes a tuturor pachetelor turistice.

Suntem mereu la dispozitia dumneavoastra, solicitarile dumneavoastra devin prioritatile noastre, facem toate eforturile pentru a va oferi un raspuns rapid, suntem onesti si deschisi in permanenta catre Dumneavoastra.

Agentia / societatea Tat Tours International Srl este inregistrata la  ANSPDCP sub nr. 29566/0017927 si respecta prevederile Lg.677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

In conformitate cu dispozitiile Lg. nr. 677/ 2001, modificata si completata, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, societatea TAT TOURS INTERNATIONAL SRL  este înregistrată la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, in registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal sub numărul 29566.

Conform cerintelor legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Tat Tours International SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dumneavoastra, un membru al familiei Dumneavoastra sau orice alta persoana.

Datele sunt colectate in scopurile: trimiterea unui newsletter cu noile oferte Tat Tours International, posibilitatea de a raspunde solicitarilor venite de pe  site, e-mail, detalii despre oferte, cereri, etc., completarea documentelor necesare inscrierii pe pachetele turistice comercializate de Tat Tours International. Scopul colectării datelor este: servicii hoteliere si de turism, reclama, marketing si publicitate.

In cazul in care nu doriti sa ne dezvaluiti aceste informatii cu caracter personal va rugam sa nu completati formularul respectiv. Daca ati trimis informatii cu caracter personal catre TAT TOURS INTERNATIONAL SRL, conform Legii nr.677/2001 beneficiati de dreptul de acces si interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la TAT TOURS INTERNATIONAL SRL, B-dul Republicii, nr.25, Bl.A.7, Ploiesti, Prahova. Dacă unele din datele despre Dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Va multumim!